Automate your Marketing
with Womplify




 
Permata Hati
Cerita anak-anak ku
By: Ita Hairul

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 5-Aug-2008 10:17 Email | Share | | Bookmark
Besday Ucu & Amirul

arsenal
ben 10
bday boy dan wan aka mak
View all 4 photos...
Bulan lepas besday adik ita dan anak buah ita .... tak sempat nak buatkan kek utk dorang, so last weekend balik umah mak ita buatkan kek sorang satu ... untuk adik , ita buatkan supermini orange cupcakes dengan topping buttercream dan tema kelab bola sepak Arsenal. Untuk anak buah ita, amirul fikri, ita buatkan chocolate moist cake dengan topping chocolate ganache dan deko gambar kartun Ben 10.

Amirul suka sangat kek coklat ... ita sampai je umah mak tak sabar-sabar nak makan ... tu tak sempat amik gambar ngan atuk tu .... atuk tak balik keje lagi





Tuesday, 5-Aug-2008 09:33 Email | Share | | Bookmark
koleksi terbaru

 
ini adalah koleksi magnet fridge yang tebaru untuk tahun ini ... sume daripada itanya biras ... nahra ... thank you nahra .... yang terbaru adalah Washington ... pegi atas urusan kerja ... tapi ada banyak masa bershopping .... nak kirim handbag coach original tak cukup duit la plak kan ! so kirim magnet fridge jek ...



Tuesday, 5-Aug-2008 08:08 Email | Share | | Bookmark
My new friend ...

smile ...
bunga drpd royal icing
 
View all 6 photos...
salam ... nak perkenalkan kengkawan baru ita dalam bisnes baking cakes & cupcakes ...

gambar ni masa kitaorang join kelas bunga royal icing dan fondant wedding cake kat sg buloh ... syiok dapat kawan baru yang semamangnye sekepala ...


Tuesday, 5-Aug-2008 07:50 Email | Share | | Bookmark
TCG Study Trip

baru sampai sekolah ...
ramai peminat nabil ni ... nak pakai kasut pun tunggu ...
dah siap pakai kasut
View all 5 photos...
salam ... study trip ni 1 day before besday nadia ... terlupa lak ...

kali ni TCG bawak pegi Muzium Negara ngan Taman Burung jer ... tak seperti tahun lepas, best gak bebudak ni ... kalau tak salah pegi Planeterium ngan .... tak ingat la ... tanya kat nabil seronok ke pegi muzium ? ... tak tau ! katanye ... boring la tu ... sebab masih tak paham lagi sejarah kan .... emm .... ita pun dah lama tak pegi muzium ... pegi masa sekolah dulu jek ....


Tuesday, 5-Aug-2008 06:45 Email | Share | | Bookmark
Assalamualaikum ....

banana choc cake
besday girl ...
gambar family
View all 9 photos...
salam semua .... dah lama tak balik umah .... dah bersawang da .... hi 3x ...

tak sempat nak up-load gambar baru dan cerita baru la ... bz sket ....

ni ita nak citer sket aktiviti we all bulan julai ari tu ... actually tak banyak citer coz asyik bz kat dapur kuning ku jer ...

6 Julai , birthday nadia yang ke 9 ... first plan asal besday girl ni nak pegi Petrosains kat klcc ... tapi disebabkan hari yang sama adalah hari sukan sekolah nadia, terpaksa tukar rancangan ... last-2 decide pegi karaoke kat jusco balakong jer ... dia yang pilih ... okey gak, ayah ngan ibu pun dah lama tak test suara ... hi 3x ... cerita kat anak-anak, tempat ayah ngan ibu dating dan asah suara kat plaza ampang (dulu yow chuan) ... dulu pegi reramai ngan kengkawan opis ... kak aya ! dulu jarang ikut Mr A gi karaoke ngan kitaorang kan !

[/img]http://srv.fotopages.com/2/18925051/besday-girl.jpghttp://srv.fotopages.com/2/18925059/lagu-hepi-bday.jpghttp://srv.fotopages.com/2/18925240/anak-2-berkaraoke.jpg[img]


[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net